Në zyret e #OAK-së u mirëprit në takim përfaqësuesi i biznesit Prishtina Consulting Group, Gemb Shehu.

Gjatë këtij takimi u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit reciprok sa i përket përfaqësimit të interesave të bizneseve dhe benefitet që përfitojnë bizneset anëtare në OAK.

PCG është një kompani konsulente që ofron shërbime për zhvillim të bizneseve me fokus në menaxhimin e burimeve njerëzore.

Për më shumë vizitoni webfaqen http://pcg-ks.com/about/