Oda e Afarizmit të Kosovës

Oda e Afarizmit të Kosovës në RTK në emisionin për bujqësi ( nga minuta e 37-të). Falemnderit RTK, falemnderit z. Ilir Binakaj. Në emision flasin z. Hysni Zogaj ( anëtar i bordit) dhe zyrtaret për komunikim me biznese znj. Rrushe Maloku, Donika Gashi dhe Qendresa Ibrahimi.