Zyrtarja për Marrëdhënie me Publikun në OAK, Doruntinë A. Gashi, ishte pjesë e Radio Ylberi 94.9Mhz në Mitrovicë.

Në emision është folur për rolin e Oda e Afarizmit të Kosovës, në përmirësimin e klimës së të bërit biznes në vend, infrastrukturën jo të mirë ligjore që po prekë bizneset dhe çështje të përgjithshme afariste, me gazetaren Shqipe Azemi.