Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) në kontinuitetin e saj ndërlidh bizneset vendore me ato ndërkombëtare.

Kjo realizohet gjithmonë duke iu falënderuar bashkëpunimit të shkëlqyer ndërmjet Ambasadës Hungareze dhe OAK.