Oda e Afarizmit të Kosovës

Në zyret e OAK-së u mirëprit për një takim njoftues Rita Matoshi, avokate.

Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi lidhur me mundësitë e bashkëpunimit mes të dy palëve, ku theks i veçantë iu kushtua fushës së legjislacionit dhe taksave.

Të dy palët u shprehën të hapura për bashkëpunim, rezultate të cilat pritën të shihen në të ardhmen.