Oda e Afarizmit të Kosovës mirëpriti në takim delegacionin nga Gjermania në përbërje me: Heike Hildesheim, Georg Scharl dhe bashkëpunëtoren Liridona Kastrati.

Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi lidhur me mundësitë e bashkëpunimit sa i përket një projekti që janë duke planifikuar të realizojnë në Kosovë në bashkëpunim me organizatën Gjermane GIZ dhe bizneset.

Detaje për të cilat OAK do të ju mbajë të informuar.