Pëfraqësuese nga #OAK vizituan biznesin LONI DEKOR një fabrikë për prodhimin e mobileve dhe gjithashtu bënë riparimin e të gjitha mobileve që ndodhen në interierin e shtepisë tuaj.

Ndërsa përfaqësuesit e këtij biznesi u informuan më detajisht lidhur me veprimtarinë e #OAK-së, ku së bashku lanë të hapura mundësitë për bashkëpunim në të ardhmen.