Zyrtarja për Marrëdhënie me Publikun në OAK, Doruntinë Gashi në një intervistë për Arbresh.info thotë se partitë politike vizitojnë bizneset për marrjen e votës.

Gashi deklaroi se partitë politike nuk janë të njohura me problemet e bizneseve dhe as që kanë dashur të dijnë me herët kur ishin në pozita, edhe opozita kanë qenë të pa interesuar për hallet e biznesit.

Më gjerësisht intervista në linkun më poshtë, përgatitur nga gazetarja Elona Haxhiu:

https://bit.ly/2kET0gz