Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u mirëprit përfaqësuesitën e biznesit ERC Trade.

Zyrtaret e OAK-së njoftuan përfaqësuesit e biznesit për aktivitetet dhe shërbimet që ofron oda dhe të arriturat gjatë kësaj kohe.

Në fund të takimit të dy palët u pajtuan të kenë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.

Për më shumë, ERC Trade është një kompani e cila punon me shitjen, marketingun dhe shpërndarjen në tregun e mallrave në Kosovë.
http://www.erctrade-ks.com/