Oda e Afarizmit të Kosovës

Gjatë ditës së sotme në zyret e Oda e Afarizmit të Kosovës, janë pritur biznese të sektorit të ndërtimit.

Koordinatorja e OAK-së, Qendresa Ibrahimi prezantoi shërbimet e odës dhe ofroi gatishmërinë për tu përballur me problemet që iu dalin përara bizneseve.

Ndërsa bizneset e këtij sektori shfaqen pakënaqësi të shumta dhe barriera që po hasin gjatë veprimtarisë me kompanitë e tyre, prandaj, sot në #OAK bashkërisht u diskutuan mundësitë tejkalimit të tyre.

Të pranishëm në këtë takim ishin: MEL Engineering, NT ZOGU, SHALA GROUP SHPK dhe Cakolli Group.