Përfaqësuesit e OAK-së u pritën në takim nga EAC Slovenian Business Club Kosovo, me qëllim të koordinimit të aktiviteteve të përbashkëta për mundësitë e bashkëpunimit në mes të bizneseve të Kosovës dhe atyre Sllovene.