Zyrtaret e Oda e Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga pronari i biznesit EGOPLAST-Trocal, Rabit Xhymshiti.

Xhymshiti shprehu gatitshëmri për bashkimin e iniciativës së odës,duke treguar që do jetë pjesë e bizneseve anëtare.

Për më shumë, Egoplast ofron produkte si dyer dhe dritare Gjermane.