Përfaqësuesit e Oda e Afarizmit të Kosovës, të kryesuar nga Kryetari i Bordit Skender M Krasniqi, vizituan Shalaj SH.P.K, ku u pritën nga pronari Fadil Shalaj.

Gjatë këtij takimi përfaqësuesit e Odës prezentuan punën që OAK është duke bërë për të krijuar një mjedis më të favorshëm për bizneset në Kosovë

Z.Shalaj falënderoi OAK për vizitën dhe shprehu gatishmërin për bashkëpunim. Ai vlerësoi punën e OAK-ut dhe ceku rëndësinë e bashkimit të të gjitha bizneseve në një shtëpi e cila do i përfaqëson interesat e tyre në mënyrën më të mirë të mundshme.

https://www.facebook.com/shalaj.shpk