Zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), kanë vizituar biznesin Metal BAU, të cilat janë pritur nga pronari Besnik Imeri.

Në takim janë diskutuar disa nga problemet aktuale që po preokupojnë bizneset dhe mundësitë e bashkëpunimit në mes palëve.

Metal BAU është kompani me fushëveprimtari në produktet e metalit siç janë: Gilindera, Rrethoja, Dyer metalike, dhe Konstruksione Metalike.