Sot, në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës qëndroj për vizitë z. Alberto Telako, afarist nga Holanda, njëherësh pronar i disa kompanive.

Kryetari i bordit, z. Skënder Krasniqi me bashkëpunëtor e falënderuan z. Telako për gatishmërinë për të investuar në Kosovë si dhe mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet bizneseve kosovare dhe atyre holandeze.