Zyrtare të Odës së Afarizmit të Kosovës vizituan bizneset në Komunen e Rahovecit, ku u pritën në takim nga: StoneCastle, FETOSHI shpk, Zyka plast, He SH.P.K dhe Agro Vita.

Gjatë këtyre takimeve u diskutuan sfidat me të cilat bizneset po përballen gjatë realizimit të veprimtarisë së tyre, alternativat për zgjidhje dhe mundësitë për zhvillim të bizneseve.

Në fund të këtyre takimeve palët lanë të hapura mundësitë për bashkëpunim.

Shpërndaje: