Zyrtarë nga Oda e Afarizmit të Kosovës kanë vizituar biznesin Accounting School and Bussines për të parë se si po ecën me veprimtarinë e tyre.

Në takim ka pritur kontabilisti i kompanisë Naser Sadiku,i cili paraqiti kërkesat e tyre.

Palë gjatë takimit diskutuan shërbimet që ofrojnë dhe mundësitë e bashkëpunimit në sferat ku shihet e nevojshme.