Oda e Afarizmit të Kosovës

Zyrtare të Odës së Afarizmit të Kosovës, në kuadër të vizitave në Komunën e Suharekës u pritën në takim nga Qlirim Bytyqi, Menaxheri i kompanisë Destani Holding

Veprimtari primare e Destani Holding është transporti i gurit të minuar, transporti i asfaltit, zhavorit, germime për rrugë dhe autostrada si dhe punime të ujësjellësit.

Suksesi i kompanisë vlen të ceket që më shumë kompani kanë bashkëpunime për Export në Slloveni.Gjatë këtij takimi u diskutua për sfidat që biznesi në fjalë po has gjatë ri licensimit në Ministrinë e Ambientit.