Në kuadër të vizitave tek bizneset në Komunen e Gjakovës, përfaqësuese të Odës së Afarizmit të Kosovës (#OAK) vizituan fabrikën Euroterm – AG, ku u pritën nga pronari Xhevdet Hykasmoni.

Gjatë këtij takimi u diskutua për efektet që pandemia ka lënë deri më tani tek bizneset, përkrahja nga shteti gjatë kësaj periudhe dhe mundësitë e bizneseve për tejkalim të gjendjes aktuale.

Në fund të takimit palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.

Shpërndaje: