Oda e Afarizmit të Kosovës

Zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës gjatë ditës sotme vizituan biznesin Maia, një biznes i cili përmes teknologjisë dhe inovacionit fuqizon njerëzit të ndikojnë në botën ku jetojnë.

Palët prezantuan shërbimet që ofrojnë për klientët e tyre dhe diskutuan mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.

Për më shumë rreth MAIA,Inc vizitoni linkun më poshtë: 
https://www.facebook.com/maiaspace/