Oda e Afarizmit të Kosovës

Përfaqësuese të Oda e Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga drejtori i Alumil Kosovo Shpk, Gezim Gjakova.

Zyrtarja e Oda e Afarizmit të Kosovës, Mirjeta Shala informoi për shërbimet që oda ofron për bizneset anëtare dhe çështjet e ngritura deri më tani, qëllim kryesor i të cilave është arritja e përmirësimit të klimës së të bërit biznes në vend.

Gjakova shtoi që Alumil Kosovo Shpk është kompani reke, e cila është prezente në Kosovë tash e 10-të vite.

Në fund të këtij takimi palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.

Për më shumë vizitoni: https://www.alumil.com/albania/homeowners