Oda e Afarizmit të Kosovës vazhdon të vizitoj bizneset e komunave të ndryshme të Kosovës, në mënyrë që vazhdimisht të është e informuar për të gjitha sfidate e tyre, bashkarisht të identifikojmë alternativat dhe të loboj për zgjidhjen e çështjeve me interes për bizneset.

Përfaqësues të Oda e Afarizmit të Kosovës së fundi vizituan disa biznese të Komunës së Suharekës, ku u pritën në takim nga Industria e Ushqimit te Bleteve Feedbee “N.T.SH NORI”UJË PIKA dhe Termo Plast KS.

Në fund të këtyre takimeve palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.