Në vazhdën e vizitave në biznese, përfaqësuese të Oda e Afarizmittë Kosovës u pritën në takim nga Trimex SH.P.K., Forum SH.P.K., Family Agusholli Sweets, Royal Mobile, Proton Qeramika, Auto Kujta dhe Toplana.

Qëllim i këtyre takimeve ishte informimi i bizneseve lidhur me shërbimet që OAK ofron për bizneset anëtare dhe puna e vazhdueshme për zgjidhje të problemeve të tyre.

Në fund të këtyre takimeve, palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit me OAK-në.