Në kuadër të vizitave tek bizneset, zyrtarë të Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga Altini Milk Company.

Altini Milk Company Sh.p.k është themeluar në vitin 2006 e cila bën grumbullimin e qumështit dhe përpunimin e tij.

Në fund të takimit palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.