Me qëllim të qëndrimit afër bizneseve anëtare, identifikimit të problemeve me të cilat ato po përballen dhe lobimit në zgjidhjen e tyre, përfaqësuese të Odë së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga përfaqësuesi i Spirit of Drini, Auron Osmanaj.