Në kuadër të vizitave tek bizneset në komunën e Gjilanit përfaqësuesit e Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) realizuan takim me përfaqësuesit e biznesit Dardania-2.

Takimi ishte karakter njoftues për të dy palët, ku diskutuan sfidat që po hasin biznes.Dardania-2 është themeluar ne vitin 1972, kompania merret me shërbime dhe material për sektorin e ndërtimtarise, dhe gjithashtu edhe me përpunimin e drurit.

Në fund palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit!