Gjatë ditës së sotme zyrtare nga OAK kanë vizituar kompaninë Driloni com të cilat janë pritur nga përfaqësuesi i kësaj kompanie Dalip Gashi.

Palët diskutaun shërbimet që ofrojnë dhe mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.

Gashi përmendi disa nga problemet që po përballen si kompani të cilat po krijojnë pengesa gjatë operimit të tyre.

Driloni com është kompani projektuese ndërtimore. Për më shumë vizitoni: https://www.facebook.com/drilonicom/ — with Dalip Gashi.