Përfaqësuese të OAK-së kanë vizituar biznesin Elen. Ato janë pritur në takim nga përfaqësuesi i kësaj kompanie Lulzim Syla.

Palët kanë diskutuar rreth shërbimeve që ofrojnë dhe objektivat kryesore në të ardhmen.

Elen është një kompani private që merret me shitjen e produkteve dhe shërbimeve në fushën e energjisë elektrike.