Zyrtaret e OAK-së u pritën në takim nga përfaqësuesi i biznesit Eng Office, Kushtrim Fetahu.

Në takim janë diskutuar disa nga problemet aktuale që po preokupojnë veprimtarinë e bizneseve dhe lobimi i odës për zgjidhjen e problemeve.

Në fund të takimit, të dyja palët lanë të hapur mundësitë e bashkëpunimit.

Për më shumë, Eng Office merret me shitje të produkteve të klimatizimit,ngrohjes etj.