Në kuadër të vizitave tek bizneset, përfaqësueset e Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga pronari i biznesit FABE, Fatlum Berjani.

Ky takim ishte i natyrës njoftuese mes palëve, me qëllim të shpalosjes së shërbimeve që oda ofron dhe të mundësive të bashkëpunimit në të ardhmen me biznesin.

Për më shumë rreth biznesit Fabe vizitoni faqen: http://www.fabe-ks.com/about.html