Oda e Afarizmit të Kosovës

Përfaqësuese nga Oda e Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga pronarët e biznesit Kena Komerc, Mentor Morina dhe Kenan Morina.

Gjatë këtij takimi u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit reciprok sa i përket përfaqësimit të interesave të bizneseve dhe benefitet që përfitojnë bizneset anëtare në OAK.

Për më shumë, Kena Komerc funksionon tashmë disa vite duke ofruar shërbim të përpunimit të drurit poashtu shitjen e aksesorëve për mobileri.