Oda e Afarizmit të Kosovës

Zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës gjatë ditës së sotme vizituan biznesin Leka Lamps të cilat u pritën nga pronari Besnik Leka.

Vanesa Gashi zyrtare për biznese në OAK, prezantoi shërbimet që #Odaofron për bizneset, aktivitet dhe mundësitë e bashkëpunimit.

Ndërsa Leka prezantoi veprimtarinë e biznesit të tij me llampna të punuara dhe gërshetuar bukur me drurin mahnitës të natyrës e kombinuar me pasion që sjellë bukurinë dhe finesën e saj të paprekur.

Në fund të takimit palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.