Zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), gjatë ditës së sotme kanë vizituar biznesin Merchandising Group L.L.C, të cilat janë pritur nga përfaqësuesi i kësaj kompanie Drilon Heta.

Ky takim ishte i natyrës njoftuese mes palëve, të cilët ofruan shërbimet e tyre dhe bashkëpunimin në të ardhmen.

Kujtojmë se Merchandising Group L.L.C , ‘I’am Ëater Scardica & First Energy Drink’ është distributor për Kosovën.