Oda e Afarizmit të Kosovës

Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës në kuadër të vizitave tek bizneset në Komunën e Suharekës, kanë vizituar biznesin “Metal Kos”
Metal Kos është biznes i cili operon në Kosovës që nga viti 2011 dhe merret me të gjitha shërbimet dhe prodhimet nga metali.

Në fund të takimit palët lanë të hapura mundësitë e bashkë punimit.