Në kuadër të vizitave tek bizneset, zyrtarë të Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga Riza Asllani pronar i kompanisë Metalurgjia.

Metalirgjia është fabrikë për prodhimin cilësor të të gjithave llojeve të llamarinës.

Gjatë këtij takimi u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit dhe sfidat që po has biznesi në fjalë gjaë operimit të tij.