Përfaqësueset nga Oda e Afarizmit të Kosovës vizituan biznesin Sirius wine, ku zhvilluan një takim të natyrës njoftuese për një mundësi bashkëpuimi.

Zyrtaret e OAK-së u pritën në takim nga zyrtarja e Sirius wine, znj.Pajtesa Sylafeta duke e njoftuar për verpimtarinë e Odës dhe shërbimet që ofron për bizneset kosovre gjithashtu shtyrjen para në zgjidhjen e problemeve të tyre.

Znj.Sylafeta prezantoi shërbimet që ofron Sirius Wine si importues i pijeve alkoolike nga Franca, Holanda, Skotlanda si distributorë për Kosovën dhe Shqipërinë.

Në fund të takimit palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.