Oda e Afarizmit të Kosovës

 

Përfaqësueset e Odës së Afarizmit të Kosovës(OAK), u pritën në takim nga pronarja e Restaurant Tiffany, Florentina Zhubi.

Zyrtaret e OAK-së njoftuan znj.Zhubi për aktivitetet, shërbimet dhe mundësitë e bashkëpunimit që Oda ofron për bizneset.

Restaurant Tiffany i cili ndodhet në Prishtinë, me një ambinet të ngrohtë dhe shumë komod, ofron ushqime tradicionale të përgatitura me shije për klientët.

Gjatë kësaj vizite të dyja palët lanë hapsirë për bashkëpunim në të ardhmen.