Përfaqësues nga Oda e Afarizmit të Kosovës vizituan biznesin VM3, ku u pritën nga menxherja financiare e kësaj kompanie Gresa Kadriu.

Zyrtaret nga OAK, njotuan znj.Kadriu me punën e Odës tash e dy vjet në përpjekje të përmirësimit të kushteve për bizneset kosovare.

Gresa Kadriu u shpreh e kënaqur me veprimtarinë e OAK dhe prezantoi shërbimet e VM3 si një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve inovative në industrinë e shtypit dhe marketingut.