Përfaqësuese nga Oda e Afarizmittë Kosovës vizituan Emerald Hotel të cilat u priten nga menaxherja Adelina Asllani.

Zyrtaret e OAK-së njoftuan znj Asllani për misionin e #Odës, në përmirësimin e klimës së të bërit biznes,
mbështetjen e bizneseve në tejkalimin e sfidave të tyre dhe të tjera aktivitete me rëndësi që OAK realizon çdo ditë të punës, për bizneset.

Ndërsa znj.Asllani tregoi për veprimtarinë e Emerald Hotel, duke prezantuar rreth shërbimeve cilësore dhe ambientin ezkskluziv që hoteli ofron.

Në fund të takimit të dyja palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.