Në kuadër të vizitave tek bizneset, zyrtarë të Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga përfaqësuesi i biznesit, Arnis Bajraktari.

Gjatë këtij takimi u diskutua mundësia e përfitimit të granteve dhe sfidat me të cilat po përballet biznesi gjatë ushtrimit të veprimtarisë së tij.

Gimi Decor është fabrikë e cila merret me prodhimin dhe aplikimin e dekorit të jashtëm e të brendshem, veprimtaria e të cilës shtrihet brenda dhe jashtë kufijve të vendit.