Në kuadër të vizitave tek bizneset, zyrtarë të Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga pronari i biznesit, Xhevdet Qenani

Gjatë këtij takimi u diskutua mundësia e përfitimit të granteve dhe sfidat me të cilat po përballet biznesi gjatë fushë veprimtarisë së tij.

Mali SHPK është fabrikë e cila merret me prodhimin e djathit dhe me përpunimin e prodhimeve të tjera të qumështit.