Me qëllim të diskutimit rreth sfidave me të cilat po përballen bizneset gjatë ushtrimit të veprimtarisë së tyre si dhe informimin nga afër për shërbimet që oda ofron për bizneset anëtare, përfaqësues të OAK-së kanë vizituar fermën e Pulave “Blinaja”.

Në këtë takim përfaqësuesit e OAK-së u pritën nga pronari i fermës, Flamur Murtezi