Zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës kanë vizituar kompaninë Princesha Construction, të cilat janë pritur në takim nga përfaqësuesi Dorian Morina.

Në takim janë diskutuar mundësitë e bashkëpunimit dhe tejkalimin e sfidave të ndryshme të cilat pengojnë bizneset gjatë operimit të tyre.

Për me shumë: https://www.facebook.com/princesharealstate/