Zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës vizituan fabrikën Euro Ver në Prugovc e cila është formuar me 14 korrik 1984, nderrmarje e cila rafinon grurin përkatësisht miell dhe krunde për ushqim të bagëtive. Gjithashtu zyrtaret nga OAK e njoftuan biznesin lidhur me veprimtarinë e #OAK-së dhe përkrahjen e vazhdueshme karshi bizneseve.

Së bashku shqyrtuan mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.