Zyrtaret nga Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) vizituan biznesin “Kosova Tex” biznes ky i cili merret me prodhim dhe eksport.

“Kosova Tex” është biznes profesional i specializuar i xhinseve me cilësi të lartë dhe veshje rastësore.

Zyrtaret nga Oda e Afarizmit të Kosovës e informuan këtë biznes më detajisht rreth shërbimeve që OAK ofron për bizneset.

Palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.