Zyrtaret nga Oda e Afarizmit të Kosovës zhvilluan takim me biznesin “MobIn” me seli në Fushë Kosovë.

Shtëpia e mobileve MOB IN është njëra ndër kompanitë më të mëdha të mobileve në Kosovë që operon në tërë tregun e Kosovës dhe atë ndërkombëtar

Gjithashtu ky biznes u informua lidhur me veprimtarinë dhe shërbimet e #OAK me ç’rast u diskutuan mundësitë për bashkëpunim në mes palëve.