Zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës zhvilluan takim me menaxherin gjeneral të Petrol Company, Fatjon Selmonmusaj.

Ky biznes u informua më gjerësisht rreth veprimtarisë së OAK-së të cilët përgëzuan OAK-në rreth punës së vazhdueshme dhe të palodhshme ndaj bizeseve.

Palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.