Përfaqësueset nga OAK u pritën në takim nga pronari i AutoSalloni Alberti, ku së bashku i shqyrtuan mundësitë për bashkëpunim.

Me këtë rast, theks i veçantë iu kushtua shërbimeve dhe përkrahjes së vazhdueshme që OAK ju ofron bizneseve në Kosovë, ku përfaqësuesi iAutoSalloni Alberti la të hapura mundësitë për bashkëpunim në të ardhmen.