Hysni Zogaj anëtar i Bordit të OAK, tha për Klan Kosova se OAK kërkon të ketë një ligj për për dhurimin e mjeteve dhe të ndiqet shembulli i Kroacisë që ushtria të konsumoj vetëm produkte vendore, e njëjta vlenë edhe për policinë.

Për informata të tjera mund ta shikoni kronikën në linkun më poshtë.