Oda e Afarizmit të Kosovës mirëpriti sot në takim njërin prej bizneseve në Kosovë, Komtel Projet Engieneerign. Ky takim kishte karakter njoftues mes OAK dhe Komtel për një mundësi të mirë bashkëpunimi.

Koordinatorja e OAK, Donika Gashi tregoi gatishmëri të bashkepunimit me kompaninë në fjalë, duke i ofruar sherbimet që ofron Oda për bizneset antëare.

Në anën tjetër edhe kompania në fjalë prezantuan punën dhe  veprimtarinë e tyre të cilët merren krysisht, e që ishte shitja e vegalve të punes, inxhinieri elektrike dhe teknologjinë e informacionit.

Në fund të takimit të dyja palët lanë të hapur mundesinë e bashkëpunimit.

Oda e Afarizmit të Kosovës në këtë takim u përfaqësua nga Donika Gashi koordinatore, Qendresa Ibrahimi dhe Dorunitna Gashi zyrtare.

 

Për më shumë info:  http://www.komtelpe.com/komtel/sq/